Skip to content

Adobe Premiere Pro Video Editor

Nederland, Noord-Holland, HilversumContent Production

Functieomschrijving

Ben jij een ster in storytelling en het monteren van verhalen? Wil jij aan de slag in een creatieve omgeving met alleen maar leuke collega’s? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Adobe Premiere Pro editor! Wil jij meewerken aan de tofste aftermovies, entertainment shows en commercials? Dan bieden wij een mooie kans!

De uitdaging
Als Video Editor bij NEP bekleed je een veelzijdige functie waarbij je nauw samenwerkt met de productie als samensteller, maar ook de ruimte krijgt zelfstandig te editen. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de wensen van de klant, maar zeker niet bang bent om je eigen visie in te brengen. Met jouw skills en creativiteit kun je een stempel op de stijl van het programma drukken en de emoties van de kijker beïnvloeden. En… Jouw werk is dagelijks zichtbaar voor een groot publiek!


Wat kun je verwachten
Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Jij:

  • Bent op dit moment actief in de televisie business of media. Een portfolio of overzicht van programma’s waar je aan gewerkt hebt wordt zeer gewaardeerd;
  • Beschikt over 3 tot 5 jaar recente werkervaring als Video Editor en hebt ruime ervaring met Adobe Premiere;
  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Bent communicatief sterk en zet serviceverlening hoog in het vaandel: Je bent klantgericht en denkt vanuit de klant.

We zien het als een pré als je:

  • Bekend bent met Adobe After Effects en Adobe Photoshop;
  • Ervaring hebt op het gebied van multicam;
  • Referenties binnen de mediawereld kunt aandragen.