Skip to content

Asset Beheerder

Nederland, Noord-Holland, HilversumMedia Solutions

Functieomschrijving

Ben jij administratief sterk en heb je graag alles op orde? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Asset Beheerder. Je komt te werken op de afdeling Asset Beheer die verantwoordelijk is voor het optimale beheer en de registratie van onze belangrijke (kapitaal) goederen (assets).


Wat doe je dan precies?

Als Asset Beheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, beschikbaarheid en het optimale inzet van onze assets. Wanneer bijvoorbeeld een grote, langlopende productie afloopt moet er een bestemming komen voor de gebruikte assets. Denk aan camera’s, lenzen, IT apparatuur, etc. Jij en jouw collega’s onderzoeken of assets nog te hergebruiken zijn, doorverkocht kunnen worden of dat er afscheid van genomen wordt. Het is van groot belang dat te alle tijde alle administratie rondom de assets op orde is. Dat kan alleen wanneer het goed geregistreerd en fysiek opgeslagen wordt.

Je houdt je ook bezig met het beheer van het projecten-magazijn, het ontvangen en administreren van inkomende goederen en het registreren van alle technische assets. Je bent ook verantwoordelijk voor de bestellingen en het maken van analyses rondom verbruik. Wanneer je trends ziet, zoals bijvoorbeeld een artikel wat vaker vervangen moet worden of waar ineens veel meer vraag naar is, handel je om er op langere termijn op te kunnen inspelen!


Dit alles met als doel om ervoor te zorgen dat we een efficiënt registratieproces hebben en het beheer van alle inkomende en uitgaande assets op diverse locaties, alsmede het op voorraad houden van diverse verbruiksgoederen.


Wat kun je verwachten

  • Vanwege de super toffe producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt;
  • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
  • Een contract voor 32 – 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ruimte voor ontwikkeling & groei;
  • Maar ook (Front row) tickets, de lekkerste koffie, wij betalen mee aan jouw sportschool, en je fiets.

Vereisten

Ben jij
…Zelfstandig, accuraat, servicegericht en kun jij ook nog eens goed tegen een dynamische, soms zelfs stressvolle omgeving?

Bovendien

  • Beschik je over werkervaring als logistiek medewerker, magazijnbeheerder of iets in die richting;
  • Heb je basiskennis van Excel en ben je administratief zeer sterk;
  • Heb je tenminste een MBO opleiding afgerond;
  • Ben je affiniteit met de media en de AV of IT Branche.