Skip to content

Audio Operator (PCR Operator)

Nederland, Noord-Holland, HilversumBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Audio Operator PCR bij NEP

Als je bij ons aan de slag gaat als Audio Operator zorg je vanuit de PCR (Production Control Room) voor een optimale geluidsweergave tijdens televisieproducties als de Olympische Spelen, tennistoernooien, voetbalwedstrijden en nog veel meer mooie sporten zowel nationaal als internationaal. De werkzaamheden concentreren zich vanuit Hilversum, waar wij in de PCR de feeds ontvangen van verschillende locaties wereldwijd.


Wat ga je doen als Audio Operator?

Als Audio Operator mix je het audio van de commentator met het geluid van de locatie tot 1 geheel, die vervolgens samen de zender op zal gaan. Waar je bij de ene klant 6 uitzendingen simultaan aan het mixen bent en waar de commentatoren verspreid over heel Europa zitten, ligt bij de andere klant de focus op één uitzending waar je nauw samenwerkt met de producer van de betreffende uitzending. Het live mixen van programma’s en het routen en bedienen van onze geluidsapparatuur en spreekcellen behoort allemaal tot jouw takenpakket. Een hele veelzijdige functie dus

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt een AV-technische opleiding gevolgd en hebt passie voor audio(techniek);

 • Je houdt van (inter)nationale sporten;

 • Je bent een multitasker die in staat is tegelijkertijd te kijken, te luisteren en snel te handelen;

 • Je bent proactief, in staat om vooruit te kijken en daardoor eventuele problemen vooraf te signaleren en op te lossen, waardoor de uitzending niet in gevaar komt;

 • Je bent je ervan bewust dat je op onregelmatige tijden gaat werken (lees: veel weekenden en in de avond- en nachturen).


Dit zoek jij verder in een baan

 • Werken in (technisch) goed verzorgde PCR’s met zeer specifieke en innovatieve audio-oplossingen voor internationale klanten;

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.

Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Broadcasting