Skip to content

Ervaren Geluidsman/vrouw (ENG)

Nederland, Noord-Holland, HilversumBroadcasting

Functieomschrijving

Zoals je weet is het geluidsvak een ambacht, een ambacht dat wij bij NEP omarmen. We hebben ervaren Geluidsmensen bij ons werken die tot de beste behoren binnen Nederland. Gespecialiseerde vakmensen die dagelijks op hoog niveau in uiteenlopende producties aan het werk zijn. Ben je werkzaam in het veld maar heb je het gevoel stil te staan in je ontwikkeling? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij wat voor elkaar betekenen! 


Ons ENG huis is erg veelzijdig. We maken niet alleen programma’s als Gort over de Grens en Verborgen Verleden maar ook Het Jachtseizoen en Temptation Island. We hebben een divisie Sport met mensen die naar de EK’s en WK’s én de Olympische Spelen afreizen. We hebben Audio-Technici op Multi-ENG en Webinars maar ook specialisten die naast Audio, met de Drones vliegen of de AutoCue bedienen, dan wel op een Compacte 2 CW het Audio schuiven. Wij willen er graag voor zorgen dat jij je specialisatie kunt gaan uitbreiden en zetten je in op het enorme pallet aan programma’s waar we voor draaien! Zin in? Dat dachten we al!


Wat kun je verwachten?

  • Vanwege de super toffe producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt;
  • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
  • Een contract voor 32 – 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ruimte voor ontwikkeling & groei;
  • Maar ook (Front row) tickets, de lekkerste koffie, wij betalen mee aan jouw sportschool, en je fiets.

Vereisten

Jij:

  • Beschikt over werkervaring als Geluidsman of vrouw en weet hoe te functioneren binnen een ENG-Crew of anderzijds in een compacte studio-situatie.