Skip to content

Facilitair Medewerker

Nederland, Noord-Holland, HilversumStaff

JOB DESCRIPTION

Wat ga je doen als Facility Medewerker?
Als Facilitair Medewerker ben jij zelf regisseur van alle facilitaire activiteiten. Je bent er verantwoordelijk voor dat projecten goed lopen en houdt de betrokkenen op de hoogte. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het controleren en bewaken van vastgestelde budgetten en het beheer van de contracten. Je maakt je hard voor kostenbesparingen door contracten te bundelen en processen efficiënter te maken. Als Facilitair Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en je weet wat je moet doen als er een verstoring is. Je zorgt ervoor dat de samenwerking met andere afdelingen goed verloopt en je vindt het leuk om alert te zijn hoe een bedrijf als NEP om kan gaan met hot topics als duurzaamheid.  


"Ons Facilitaire team is de motor van de organisatie! Onze Facilitaire dienstverlening draait om het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die ondersteunend zijn aan de kerntaken van NEP. Zonder gedoe, met garantie en kwaliteit en veiligheid die bij een mediabedrijf horen. Wij onderhouden en zorgen dat jij & ieder elke dag met plezier kan werken in een prettige organisatie" Tom Haselager - Facilitair Manager

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je woont in de regio Hilversum of omstreken;
 • Je beschikt over werkervaring in een dienstverlenende functie;
 • Je hebt al technische kennis en inzicht (bijvoorbeeld opgedaan in eerdere projectmatige functie);
 • Je hebt kennis van regelgeving rondom gebouw gebonden installaties;
 • Je bent oplossingsgericht en kunt goed communiceren.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Een kijkje achter de schermen bij producties voor miljoenen kijkers, wereldwijd met technieken die je in een traditionele IT omgeving niet gaat tegenkomen;
 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Staff