Skip to content

Geluidstechnicus ENG

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Audio ENG bij NEP

Als je bij ons komt werken ga je de fijne kneepjes van het vak verder ontwikkelen en ga je je kennis van audio naar een volgend niveau tillen. Je zal op pad gaan om te gaan draaien voor nieuws, drama, sport en of reality, denk hierbij aan programma’s als Studio sport, Legomasters, GTST, Jachtseizoen, Eigen Huis En Tuin en of andere woonprogramma’s. Wellicht ben je helemaal gek van sport en is dit de mogelijkheid alle voetballers te volgen, of zit je straks op een zonnig eiland voor Temptation Island. Eén ding is zeker: geen dag is hetzelfde!


Wat ga je doen als Geluidstechnicus ENG?

Als ENG Geluidstechnicus ben je verantwoordelijk voor alles wat met geluid te maken heeft bij een opname op locatie. Je zorgt ervoor dat alles bij het draaien goed audio “bewerkbaar” is en of “live” goed klinkt bij de mensen thuis “You are in control”. Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen van onze geluidsapparatuur. Daarnaast ben je op een productie de technische handyman die problemen oplost. Je werkt nauw samen met onze ENG cameraman, maar schakelt daarnaast met de klant en zorgt ervoor dat de werkzaamheden van jou en hen goed op elkaar zijn afgestemd. Je leert zelfstandig beslissingen te nemen en draagt daarbij de verantwoordelijkheid omdat je in een klein team op pad bent.


“Elke dag de uitdaging om het mooiste geluid mogelijk op te nemen. Een intense baan die nooit verveelt! Naast een ervaren geluidstechnicus staan wij ook open voor zij-instromers. Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in geluid en heb je een audio opleiding gedaan of ben je er nog mee bezig, ben je in je vrije tijd veel bezig met audio en klaar voor “the next step” om op professioneel vlak iets met je passie voor audio te gaan doen? Ik ga graag met je in gesprek!" Gert Aasman, Crewmanager.


JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt een grote passie voor het audio vak;
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring als Geluidstechnicus binnen de televisiebranche;
 • Je bent sociaal, klantvriendelijk en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Je bent in staat te kijken, luisteren en snel te handelen tegelijkertijd, ook in situaties waarin de druk hoog ligt;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent in staat om op onregelmatige werktijden te werken;
 • Je bent in het bezit van een auto en een rijbewijs.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Vanwege de gave producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo snel komt;

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij

 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor ontwikkeling & groei
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands

Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting