Skip to content

Geluidstechnicus

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Bij NEP the Netherlands zijn we op zoek naar meerdere geluidstechnici. We hebben posities voor zowel junior, medior als senior beschikbaar.

Wat ga je doen als Geluidstechnicus?

Als Geluidstechnicus bij NEP Broadcast heb je een verantwoordelijke, coördinerende, uitvoerende rol tijdens onze tv-producties. Je werkt voornamelijk op de studiovloer en bent de handen, ogen en oren van de Hoofd-geluidstechnicus die in de regie achter de knoppen zit.

Samen maken jullie van elke productie een meeslepende ervaring voor miljoenen kijkers, en vooral, luisteraars.


Je weet alles, of gaat dit bij ons leren, van analoge- en digitale audio aansluitingen, draadloze microfoon- en intercomsystemen en beschikt over de juiste basis van microfoon plaatsing en instrumentenkennis.

Als technisch-inhoudelijk specialist (in spe) denk je in teamverband mee met de klant om zo flexibel, snel en oplossingsgericht mogelijk te werk te gaan. 


Elke dag is anders: nieuwe plekken, nieuwe producties, andere collega’s.

Een 9 tot 5 mentaliteit bestaat niet binnen ons vak. Doorgroeimogelijkheden daarentegen wél.

Wie weet zit jij, wanneer je alle technieken beheerst, na verloop van tijd wel zelf achter de knoppen. 


Je gaat samenwerken met een groep ambitieuze, leergierige, klantgerichte en enthousiaste geluidstechnici. Samen maken jullie van ieder project een waanzinnig succes. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het opstarten van deze projecten. Vanuit jouw expertise vertaal je de wensen van onze klanten naar concrete acties.

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent een geboren teamspeler;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent in staat om op onregelmatige werktijden op eigen gelegenheid naar het Mediapark in Hilversum te komen;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en zelfstandig;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt interesse of misschien al zelfs een passie voor geluid techniek;
 • Werkervaring als Geluidstechnicus binnen de televisiebranche is mooi meegenomen maar geen vereiste!

Dit zoek jij verder in een baan

 • Vanwege de gave producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo snel komt;

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;

 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor ontwikkeling & groei;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands

Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach en events zoals Lowlands.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Liever eerst contact of vragen? 
Neem dan via de mail of WhatsApp contact op met mij, Anja Leber, Senior Recruiter.
Anja.leber@nepgroup.com 
06 27433181
Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting

of