Skip to content

Geluidstechnicus Meercamera

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Wat ga je doen als Geluidstechnicus?

Als Geluidstechnicus meercamera heb je een verantwoordelijke, cruciale, coördinerende en uitvoerende rol tijdens onze producties. Jij bent verantwoordelijk voor alles wat met audio te maken heeft tijdens onze klussen en werkt aan zeer variërende televisieproducties zoals Champions League voetbal en Khalid en Sophie. Ook een event als Lowlands zou zo maar eens op je planning kunnen komen te staan. Jij bent de specialist van de volledige geluidservaring van deze producties, je kunt inhoudelijk meedenken en anticiperen en samen met de regisseur de ‘hear & feel’ van de uitzendingen bepalen! 


Je gaat samenwerken met een groep ambitieuze, leergierige, klantgerichte en enthousiaste geluidstechnici. Samen maken jullie van ieder project een waanzinnig succes. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het opstarten van deze projecten. Vanuit jouw expertise vertaal je de wensen van onze klanten naar concrete acties.

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt ervaring met het bedienen van diverse audiomixers, intercom en distributiesystemen;
 • Je hebt passie voor audio en beschikt over aantoonbare werkervaring als Geluidstechnicus binnen de televisiebranche;
 • Je bent een geboren teamspeler;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent in staat om op onregelmatige werktijden op eigen gelegenheid naar het Mediapark in Hilversum te komen;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en zelfstandig.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Vanwege de gave producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo snel komt;

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij

 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor ontwikkeling & groei
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands

Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting