Skip to content

Hoofd Beeldtechnicus

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Wat ga je doen als Hoofd Beeldtechnicus?

Als Hoofd Beeldtechnicus bekleed je een verantwoordelijke, cruciale, coördinerende en uitvoerende rol tijdens onze producties. Je functie bestaat uit het operationeel aansturen van onze beeldtechnici en het (laten) configureren van de techniek. Je bent technisch eindverantwoordelijk voor de (Remote) Studio installaties en Reportagewagens en voert complexe beeldtechnische werkzaamheden uit. Van het installeren en aansluiten van beeldapparatuur, het inregelen en controleren van de werking, tot het oplossen van problemen met de (netwerk)infrastructuur en de softwarepakketten van onze reportagewagens en studio’s: het behoort allemaal tot jouw takenpakket. Daarnaast kun je ingezet worden als shader en draag je zorg voor het realiseren van de door de regisseur gewenste beeldweergave en stijlen.

Je gaat operationeel leiding geven aan een groep ambitieuze, leergierige, klantgerichte en enthousiaste beeldtechnici. Samen maken jullie van ieder project een waanzinnig succes. Daarnaast ben je nauw betrokken bij hun ontwikkeling en opleidingstrajecten.


JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in:

 • Je hebt passie voor Beeld en beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van techniek of operationele werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een brede kennis op het gebied van IP en beschikt over kennis van de infrastructuur en softwarepakketten van reportagewagens en studio’s;
 • Bent een geboren leider en weet je medewerkers te inspireren maar ook te motiveren;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent in staat om op onregelmatige werktijden op eigen gelegenheid naar het Mediapark in Hilversum te komen;
 • Bent communicatief sterk, stressbestendig, zelfstandig maar ook een echte teamplayer.


Wat kun je verwachten?

 • Vanwege de gave producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij

 • Een contract voor 32 – 40 uur per week

 • 25 vakantiedagen

 • Ruimte voor ontwikkeling & groei

 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool, en je fiets.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting