Skip to content

Hoofd Geluidstechnicus

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Hoofd Geluidstechnicus (1 FTE)

NEP The Netherlands is een vooruitstrevende organisatie binnen de Broadcasting en we zijn op zoek naar een ervaren Hoofd Geluidstechnicus om ons team te versterken. Als Hoofd Geluidstechnicus ben je eindverantwoordelijk voor alles wat met audio te maken heeft binnen onze organisatie.


Een belangrijk aspect van je rol is het vertalen van de wensen van onze klanten naar een concreet projectplan en acties. Je bent in staat om de behoeften van onze klanten te begrijpen en deze te vertalen naar technische specificaties en oplossingen. 


Een ander onderdeel van de functie is het leiding geven aan een team van ambitieuze geluidstechnici. Je zorgt ervoor dat zij optimaal presteren en dat de geluidskwaliteit van onze producties altijd van het hoogste niveau is. Je bent een inspirerende leider die het beste uit het team weet te halen.


Als Hoofd Geluidstechnicus bij NEP the Netherlands ben je een expert op het gebied van geluidstechniek. Je hebt uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de audio-industrie. Je bent in staat om deze kennis toe te passen in je werk en ervoor te zorgen dat onze producties altijd voorop lopen op het gebied van geluidskwaliteit.


Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een passie voor geluidstechniek en een sterke drive om altijd de beste resultaten te behalen. Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken met verschillende stakeholders, zowel intern als extern. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden en deadlines.


Als Hoofd Geluidstechnicus bij NEP Group krijg je de kans om te werken in een dynamische en innovatieve omgeving. Je werkt samen met een team van enthousiaste professionals en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt ervaring met het bedienen van diverse audiomixers, intercom en distributiesystemen;
 • Je hebt passie voor audio en beschikt over aantoonbare werkervaring als Geluidstechnicus binnen de televisiebranche;
 • Je bent een geboren leider en weet je medewerkers te inspireren maar ook te motiveren;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent in staat om op onregelmatige werktijden op eigen gelegenheid naar het Mediapark in Hilversum te komen;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig, zelfstandig maar ook een echte teamplayer.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Vanwege de gave producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo snel komt;

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij

 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor ontwikkeling & groei
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands

Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting

of