Skip to content

HR Business Partner

Hilversum, Noord-Holland, NederlandService Center

JOB DESCRIPTION

We zijn per direct op zoek naar een ervaren HR Business Partner (0,8-1 FTE)


De afdeling HRM bij NEP

Ter versterking van ons HRM team zijn wij op zoek naar een vastberaden HR Business Partner. Als HR Business Partner maak je onderdeel uit van het HR advies- & recruitmentteam.

Onze mensen maken het verschil. Stuk voor stuk getalenteerde collega’s met passie voor de media-industrie die het onmogelijke, mogelijk maken. Samen met onze HR collega’s streven wij naar hetzelfde; het bieden van een te gekke employee experience waardoor onze collega’s in staat zijn het beste uit zichzelf te halen en daarnaast met veel plezier bij NEP werken. We bieden support aan onze managers door ze te adviseren, het zijn van een sparring partner en ze te coachen zodat ook zij het beste uit zichzelf halen. Daarnaast vinden we onszelf steeds opnieuw uit en ontwikkelen we beleid dat deze visie versterkt.


Wat ga je doen als HR Business Partner?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de twee grootste businessunits van onze organisatie. NEP the Netherlands is volop in verandering, wij zijn daarom op zoek naar een collega die ervaring meebrengt om de organisatie door deze veranderingen heen te begeleiden.


Jij weet je daarom goed staande te houden in een omgeving waar nog geen antwoord is op alle vragen. Jij vindt het zelf juist een uitdaging om onderdeel te zijn van het antwoord, dé oplossing. Van talent- en performance management tot workforce planning, alle onderwerpen komen voorbij. Ons team heeft iemand nodig die initiatief neemt met een “can-do” houding en die zowel autonoom als in een team kan werken, trots om samen met anderen resultaten te bereiken.


Een ander belangrijk onderdeel van je functie is verzuimmanagement. Je hebt hierin een adviserende en ondersteunende rol richting managers van jouw businessunits.

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in:

 • Je bent op je plek in een snel veranderende omgeving waar medewerkers gepassioneerd zijn over hun vak;
 • Ervaring met verzuimmanagement waarbij je samen met de manager effectieve strategieën bedenkt om verzuim te verminderen;
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van veranderingen binnen een organisatie;
 • Een creatieve denkwijze en het vermogen om innovatieve oplossingen te bedenken voor antwoorden op vragen die er nog niet zijn;
 • Je hebt een enthousiaste en proactieve houding, met de vaardigheid om anderen te motiveren en te inspireren met als doel mee te bewegen;
 • Leiderschapsvaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie;
 • Je bent in staat verbindingen te leggen tussen onze organisatie, de medewerkers en onze bedrijfsdoelstellingen;
 • Hands-on mentaliteit en bereidheid om operationele HR-taken uit te voeren;
 • Het vermogen om samen te werken aan HR projecten op het gebied van o.a. People Projects; performance management, opvolging personeelsplanning, verandermanagement, cultuur en leiderschap en diversity, equity & inclusion.
 • Hebt een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Vloeiend in Nederlands en- goed in Engels.

Dit zoek jij verder in een baan

 • Jouw brede HR ervaring inzetten in een innovatieve en dynamische organisatie; 
 • Bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de HRM afdeling;
 • Werken met leuke collega’s die met net zoveel drive en energie werken als jij;
 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.

NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Service Center

of