Skip to content

Junior AV Specialist

Nederland, Noord-Holland, HilversumTraineeship / Stage

JOB DESCRIPTION

Droom jij van een carrière in de media? Wil jij het maken in de wereld van AV, IT of juist op het snijvlak waar beide werelden samen komen? Goed nieuws! Wij bieden je de unieke kans om te leren en werken, en (last but not least) een prachtige carrière op te bouwen!

Denk je nu: Ik beschik nog niet over de juiste kennis en ervaring? Dat is geen showstopper! Als jij ambitieus bent en heel veel zin hebt in een nieuwe uitdaging, kunnen wij je de kneepjes van het vak te leren!


De uitdaging

Als junior AV Specialist leer je stap voor stap wat het betekent om bij een internationaal media- en broadcast bedrijf te werken. Tijdens de intake kijken we welke afdeling het best bij je past en waar jouw talenten liggen.

De skills die je tijdens deze werkervaring opdoet, kun je meteen toepassen. Het leuke is namelijk dat wij je de kans geven om jezelf te ontwikkelen tijdens het werken; learning on- the-job.


Eredivisie, ESPN, Viaplay, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, super coole programma’s, opdrachtgevers of zenders waar we de mogelijkheid hebben om jou verder op te leiden. Denk aan het editen van videocontent of programma’s voor bijvoorbeeld Talpa, beeldtechniek beheren in de regieruimtes of verantwoordelijk zijn voor de Graphics bij de Eredivisie. Tevens zijn er opleidingsplekken in ons LiveCenter waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week alle video signalen binnenkomen. Dit is de plek waar programma’s live ingestart worden, en grote programma’s en sportwedstrijden binnengehaald en doorgezet worden. Een hele belangrijke afdeling, want ‘the show must go on’!


JOB REQUIREMENTS


Jij:

  • Beschikt over een buitengewone passie voor alles wat met media te maken heeft, dat staat voorop. Je bent bereid te investeren in je carrière. De quote “niet lullen, maar poetsen” kan zo op een tegeltje bij jou aan de wand;

  • Bent een ondernemende doorzetter met lef en verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Hebt affiniteit met (video) techniek en interesse in bijvoorbeeld games, tv en sport.

  • Bent je ervan bewust dat je soms op onregelmatige tijden en in de weekenden gaat werken. Ons bedrijf werkt 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

  • Beschikt over minimaal HAVO of MBO werk- en denkniveau;

  • Maakt graag van je passie je werk, net als al onze collega’s bij NEP!

Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Traineeship / Stage

of