Skip to content

Junior Geluidstechnicus

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in geluid en heb je een audio opleiding gedaan of ben je er nog mee bezig, ben je in je vrije tijd veel bezig met audio en klaar voor “the next step” om op professioneel vlak iets met je passie voor audio te gaan doen?


Kom dan bij ons werken!!


Als je bij ons komt werken ga je de fijne kneepjes van het vak leren en ga je je kennis van audio naar een volgend niveau tillen. Je zal al snel op pad gaan om zelfstandig te leren draaien voor nieuws, drama, sport en of reality, denk hierbij aan programma’s als Studio sport, Matched by mom, Legomasters, GTST, Jachtseizoen, Eigen Huis En Tuin en of andere woonprogramma’s. Wellicht ben je helemaal gek van sport en is dit de mogelijkheid om voor je werk af te reizen naar Qatar om de oranje voetballers te volgen, of zit je straks op een zonnig eiland voor Temptation Island. Eén ding is zeker: geen dag is hetzelfde!


Als ENG Geluidstechnicus ben je verantwoordelijk voor alles wat met geluid te maken heeft bij een opname op locatie. Je zorgt ervoor dat alles bij het draaien goed audio “bewerkbaar” is en of “live” goed klinkt bij de mensen thuis “You are in control”

Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen van onze geluidsapparatuur. Daarnaast ben je op een productie de technische handyman die problemen oplost. Je werkt nauw samen met onze ENG cameraman, maar schakelt daarnaast met de klant en zorgt ervoor dat de werkzaamheden van jou en hen goed op elkaar zijn afgestemd. Je leert zelfstandig beslissingen te nemen en draagt daarbij de verantwoordelijkheid omdat je in een klein team op pad bent.


Over NEP

NEP Nederland is dé internationale toonaangevende technische en creatieve partner op het gebied van televisie- en internet registratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. NEP ontwikkelt productieworkflows en levert innovatieve oplossingen en technologie op maat. Er werken meer dan 900 betrokken en gepassioneerde professionals die hun kennis graag met je delen.


Wat kun je verwachten?

 • Een mooie loopbaan, waarin je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen tot geluidstechnicus op het hoogste niveau

 • Vanwege de diversiteit aan klussen, ga je op plekken komen waar een ander niet zo snel komt

 • Jouw werk is straks hoorbaar voor een groot publiek

 • Werken met klanten en leuke collega’s van verschillende afdelingen binnen NEP en met professionals die net zo blij worden van het vak als jij

 • 25 vakantiedagen op jaarbasis

 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding

 • Maar ook betalen wij mee aan jouw sportschool abonnement en hebben we een fietsplan

JOB REQUIREMENTS

Jij:

 • Hebt een grote passie voor het audio vak

 • Bent sociaal, klantvriendelijk en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

 • Bent in staat te kijken, luisteren en snel te handelen tegelijkertijd, ook in situaties waarin de druk hoog ligt

 • Bent bereid om op onregelmatige tijden te werken

 • Bent in het bezit van een auto en een rijbewijs.

Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting