Skip to content

Medewerker Planning & Support (Postproductie)

Nederland, Noord-Holland, HilversumContent Production

Functieomschrijving

Medewerker Planning & Support

Als Medewerker Planning & Suport word je onderdeel van de planning binnen onze Postproductie afdeling: een jong team dat op hoog niveau presteert en werkt vanuit het Mediacentrum op het Mediapark. Deze locatie kun je zien als de creatieve hub binnen NEP waar we alle creatievelingen onder één dak hebben samengebracht.

Eigenlijk bestaat jouw rol uit twee delen. Je gaat je namelijk dagelijks bezighouden met het inplannen van de crew en sets (op binnen- en buitenlocaties). Dit kan om zowel lange- als korte termijnplanningen en ad hoc klussen gaan. Je inventariseert de beschikbaarheid en inzetbaarheid van de pool van zowel vaste als flexibele medewerkers. Soms kan het meer dan een grote puzzel zijn waar je je in moet vastbijten. Je maakt namelijk continu keuzes en er zijn verschillende belangen die je tegen elkaar moet afwegen. Hierbij kun je denken aan de wensen van de opdrachtgever, de crew, maar ook met bedrijfsregelingen en de arbeidstijdenwet.

En dan het supportgedeelte; als de planning rond is, zorg je ervoor dat collega’s en opdrachtgevers alle relevante en benodigde informatie ontvangen. Overzicht houden, begeleiding van de opleidingstrajecten van nieuwe editors, audio-engineers en coloristen, facturatie, weekoverzichten maken, controleren en coördineren. Noem maar op! Je zorgt ervoor dat klanten maar ook freelancers en collega’s het fijn vinden om op de afdeling te werken. Je maakt een praatje, biedt een kopje koffie aan en signaleert het wanneer zaken niet naar wens verlopen.


Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Ben jij?
…Iemand die overzicht weet te te houden en makkelijk schakelt? … Goed in het onderhouden van klantcontact en bouw je makkelijk een band op met collega’s? …Dienstverlenend ingesteld en krijg je energie van hectiek?

Bovendien:

  • Heb je tenminste een HBO-opleiding afgerond (bijvoorbeeld richting Hospitality);
  • Heb je enige ervaring met klantcontact, plannen en/of productie;
  • Ben je communicatief sterk, goed met timemanagement en leer je super snel;
  • Is het plansysteem ‘Prompt’ niet onbekend voor jou (geen must, wel fijn);
  • Schrikken complexe planningen je niet af;
  • Beschik je over een lekkere hoeveelheid humor, want je komt in een gezellig en informeel team te werken;
  • Heb je interesse in alles wat bij het televisievak komt kijken.
  • Ben je 40 uur per week beschikbaar (36 uur per week is bespreekbaar)