Skip to content

Media Support Medewerker (Postproduction)

Hilversum, Noord-Holland, NederlandContent Production

JOB DESCRIPTION

Ben jij degene die orde in de chaos kan scheppen? De rots in de branding die kan blijven lachen en klantvriendelijk blijft als er stress is? Begrijp jij hoe de techniek werkt die bij editen komt kijken? Dan kan jij wel eens onze nieuwe Support collega worden op gebied van Postproductie!


Postproductie bij NEP

Als Support Medewerker Postproductie ga je werken op onze Postproductie afdeling: Een jong team dat op hoog niveau presteert vanuit het Mediacentrum op het Mediapark en ondertussen ook zorgt voor de juiste teamspirit. Deze locatie kun je zien als de creatieve hub binnen NEP waar we alle talenten op gebied van editing onder één dak hebben samengebracht. Daarnaast kan het zo zijn dat je wordt ingepland op een externe locatie bij een van onze opdrachtgevers.


Wat ga je doen als Media Support Medewerker?

Hoe cliché het ook klinkt: geen dag is hetzelfde. Vanuit je rol heb je veel contact met onze opdrachtgevers, maar ook met collega’s die op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf werken. Je adviseert en biedt ondersteuning binnen het postproductieproces en zorgt voor tijdige en correcte updates over de voortgang van de montage. Je bent dagelijks bezig met het inladen en exporteren van videomateriaal en zorgt dat dit in het juiste format verwerkt en verstuurd wordt. 


Los van editing werk je ook samen met de afdeling kleurcorrectie, audionabewerking en graphics; samen met deze teams zorg je dat bestanden in het juiste format wordt voorbereid en weer terug komen in de montage-omgeving zodat de montage afgemaakt kan worden. Uiteraard staat het leveren van kwaliteit en service daarbij centraal. Altijd! Dit klinkt best uitdagend, maar gelukkig zijn wij gewend om via Learning-on-the-job onze nieuwe medewerkers goed op te leiden tot de specialisten die we nodig hebben. 

JOB REQUIREMENTS

 Hier herken jij jezelf in

 • Je bent flexibel inzetbaarheid voor tenminste 32 uur per week. Voor jou houdt dit in dat je naast kantoortijden ook in de avonden en weekenden zult worden ingeroosterd;

 • Je hebt affiniteit met techniek. We werken in een videobedrijf, maar de ICT erachter vinden we net zo belangrijk als het videogedeelte;

 • Het is een pré als je een opleiding in een video richting hebt afgerond. Het is overigens geen must… Het allerbelangrijkst is dat je passie voor het vak hebt!

 • Je bent een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden, je bent servicegericht en denkt altijd mee met de opdrachtgever om samen het beste uit elk project te halen.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Vanwege de toffe producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt;

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan;
 • Vrijmibo in onze eigen bar!


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Content Production