Skip to content

Mediamanager

Nederland, Noord-Holland, HilversumContent Production

Functieomschrijving

Ben jij degene die orde in de chaos kan scheppen? De rots in de branding die kan blijven lachen en klantvriendelijk blijft als er stress is? Begrijp jij als geen ander hoe de techniek die bij editen komt kijken werkt? Dan kan jij wel eens onze nieuwe Mediamanager zijn.


De uitdaging

Bij NEP werken we aan de mooiste producties van de Nederlandse televisie; van programma’s voor de publieke omroepen tot grote talentenshows, reality- en sportprogramma’s. Als Mediamanger ga je werken op onze Postproductie afdeling: Een jong team dat op hoog niveau presteert vanuit het Mediacentrum op het Mediapark. Deze locatie kan je zien als de creatieve hub binnen NEP waar we alle creatievelingen onder één dak hebben samengebracht. Daarnaast kan het zo zijn dat je wordt ingepland op een externe locatie bij een van onze opdrachtgevers.

Hoe cliché het ook klinkt: geen dag is hetzelfde. Vanuit je rol heb je veel contact met onze opdrachtgevers, maar ook met collega’s die op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf werken. Je adviseert en biedt ondersteuning binnen het postproductieproces en zorgt voor tijdige en correcte updates over de voortgang van de klus. Je bent verantwoordelijk voor het inladen en exporteren van materiaal, het encoderen van viewingsbestanden en het transcoderen van formaten voor gebruik in de workflow. Je doet deliveries aan zowel interne als externe kleurcorrectie- en audionabewerkingsafdelingen en zet deze na afronding weer klaar voor gebruik in Avid (het systeem waarin we onze montages maken). Uiteraard staat het leveren van kwaliteit daarbij centraal. Altijd!


Wat kun je verwachten?

  • Vanwege de toffe producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt;
  • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
  • Een contract voor 32 – 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ruimte voor ontwikkeling & groei;
  • Maar ook (Front row) tickets, de lekkerste koffie, wij betalen mee aan jouw sportschool, en je fiets;
  • (Vrijdagmiddag) Borrels in onze eigen bar

Vereisten

  • Een flexibele inzetbaarheid van tenminste 32 uur per week: Ons werk gaat 24/7 door. Voor jou houdt dit in dat je naast kantoortijden ook in de avonden en weekenden zult worden ingeroosterd;
  • Affiniteit met techniek. We werken in een videobedrijf, maar de ICT erachter vinden we net zo belangrijk als het videogedeelte;
  • Het is een pre als je een opleiding in een video richting hebt afgerond. Het is overigens geen must… Het allerbelangrijkst is dat je passie voor het vak hebt!