Skip to content

Operationeel Assistent

Nederland, Noord-Holland, HilversumBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Het team Operationeel Assistent bij NEP

Als je bij ons komt werken als Operationeel Assistent ga je onderdeel uit maken van een jong en energiek team dat van aanpakken weet. We gaan door weer en wind en geen uitdaging is te groot, want... we doen het samen! Je zal gaan assisteren bij de technische realisatie van (inter)nationale televisie registraties. Een mooie uitdaging dus, want je gaat op plekken komen waar niet iedereen komt.


Wat ga je doen als Operationeel Assistent?

Je bent de onmisbare schakel binnen de hele keten van voorbereiding tot afhandeling van verschillende televisieproducties als Lubach, Jinek en Eredivisie Voetbal. Maar ook grote spektakels als Lowlands kunnen zomaar op je planning staan. Voor aanvang van de klus controleer je bij ons depot of de juiste audiovisuele materialen klaar staan. Je bestuurt het crewbusje dat naar de locatie gaat en eventueel zelfs de materiaal- of registratiewagen. Tijdens zowel de bouw als breek van verschillende televisieproducties ben je verantwoordelijk voor de aanwezige bekabeling, die effectief, netjes en secuur wordt neergelegd volgens het kabelplan. 


Daarnaast zorg je voor het aansluiten van de benodigde apparatuur, zoals camera’s en monitoren. De repetities gaan we zorgeloos in, want jij hebt ruim van te voren gecheckt of alle apparatuur werkt. Dat kan ook niet anders, want tijdens de uitzending heb je daar geen tijd voor. Dan ben je druk met het assisteren van de cameraman- of vrouw. Door te anticiperen en snel te handelen zorg jij namelijk dat de camera-operator zorgeloos en veilig zijn of haar shot kan maken, ongehinderd door kabels of andere obstakels!


JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

  • Je weet van aanpakken, daar is geen twijfel over mogelijk!
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond richting AV, IT of bent buitengewoon gepassioneerd over de technische kant van het broadcast proces;
  • Je bent flexibel als het aankomt op werktijden. Je zal geen kantoorbaan met werktijden van 9 tot 5 gaan bekleden, maar met name in de avonduren en weekenden aan de slag gaan.


Dit zoek jij verder in een baan

  • Vanwege de super toffe producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt;
  • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
  • Een contract voor 32 - 40 uur per week;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
  • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Broadcasting