Skip to content

Operationeel Assistent

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Het Operationeel Assistenten team bij NEP

Als Operationeel Assistent maak je deel uit van een jong en energiek team dat van aanpakken weet. We gaan door weer en wind en geen uitdaging is voor ons te groot. Je zal gaan assisteren bij de technische realisatie van (inter)nationale televisie registraties. Een mooie uitdaging, want je komt op plekken waar lang niet iedereen komt.


Wat ga je doen als Operationeel Assistent?

Samen met jouw collega-assistenten sta je aan de basis van onze operaties. Jij helpt mee in de technische voorbereiding, uitvoer en afhandeling van verschillende televisieproducties als Lubach, Racecafé en heel veel sport. Maar ook grote spektakels als Lowlands, Champions League voetbal en Prinsjesdag kunnen zomaar op je planning staan. Voor aanvang van de klus controleer je bij ons depot of de juiste audiovisuele materialen klaar staan. Je bestuurt het crewbusje dat naar de locatie gaat en eventueel zelfs de materiaal- of reportagewagen. Tijdens zowel de bouw als breek van verschillende televisieproducties ben je medeverantwoordelijk voor de aanwezige bekabeling, die efficiënt, netjes en veilig wordt neergelegd volgens het kabelplan.


Daarnaast zorg je voor het aansluiten van de benodigde apparatuur, zoals camera’s en monitoren. De repetities gaan we zorgeloos in, want jij hebt ruim van tevoren gecheckt of alle apparatuur werkt. Dat kan ook niet anders, want tijdens de uitzending heb je daar geen tijd voor. Dan ben je druk met het assisteren van de cameraman- of vrouw, het omsteken van kabels of het uitlichten van de presentatrice.

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in:

 • Je weet van aanpakken en bent sociaal sterk;
 • Je hebt een relevante opleiding afgerond richting AV, Broadcast, IT of bent buitengewoon gepassioneerd over de technische kant van het televisie maken;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent flexibel als het aankomt op werktijden. Voor jou geen suffe kantoorbaan maar vaak aan de bak in de avonduren en in het weekend.

Dit bieden wij jou

 • Vanwege de super toffe producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt;
 • Werken met leuke collega’s die net zo gepassioneerd zijn als jij;
 • Een starterscontract voor 32 uur per week (parttime 80%);
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • Werkkleding en op maat gemaakte gehoorbescherming;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en wij betalen mee aan jouw sportabonnement

NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste liveproducties, broadcastevenementen en corporate events mogelijk. Wij voorzien in de complete workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting

of