Skip to content

Project Support Officer Finance

Hilversum, Noord-Holland, NederlandTechnology

JOB DESCRIPTION

Het LiveCenter bij NEP

Het LiveCenter is de spil van iedere live workflow, waar alle componenten bij elkaar komen. Je kan het eigenlijk zien als onze gateway naar de rest van de wereld. Het LiveCenter is veel meer dan een traditionele master control room (MCR); naast een dynamisch en professioneel verbindingscentrum is het een technische spil in geavanceerde workflows. 


Naast connectiviteit met vele locaties wereldwijd, zowel via satelliet, IP als fiber, biedt het veel broadcast services zoals registratie en live-playouts. Het LiveCenter/MCR beschikt over directe koppeling met onze Cloud regies, studio’s, eindregies, de grote verbindingscentra en onze eigen streaming platformen en complexe postproductie-omgeving. Dit maakt volledige, internationale producties, van camera tot eindregie mogelijk.


Wat ga je doen als Project Support Officer Finance?

Als Project Support Officer Finance ben je verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van aanvragen van onze klanten. Dit zijn diverse interne en externe media -en productie partijen. De aanvragen lopen uiteen van kleinere producties als De Slimste Mens tot een compleet Champions League seizoen en gaan bijvoorbeeld over technische inhoudelijke plannen, prijsafspraken, terugkoppeling van een project, facturen sturen, rapportages etc.  

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk;

 • Je hebt ervaring met facturatie;

 • Je bent een echte aanpakker die niet terugdeinst voor drukkere periodes;

 • Ben je een daadkrachtige teamspeler;

 • Heb je kennis van IT gerelateerde (plannings-) systemen of affiniteit met IT;

 • Je bent flexibel en heb je geen 9/5 mentaliteit.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Een kijkje achter de schermen bij producties voor miljoenen kijkers, wereldwijd met technieken die je in een traditionele IT omgeving niet gaat tegenkomen;
 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
 • Een contract voor 40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling; 
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.

Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Technology