Skip to content

Schakeltechnicus

Hilversum, Noord-Holland, NederlandBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Wat ga je doen als Schakeltechnicus?

Als schakeltechnicus ga je aan de slag in de regie van televisie registraties bij shows, evenementen en sportwedstrijden en werk je nauw samen met de regisseur bij het bepalen en uitvoeren van juist getimede beeldovergangen en -effecten. Je bekleedt daarmee een belangrijke en vooral ook verantwoordelijke taak.


Verwacht veel afwisseling. De televisieprogramma’s waaraan je mee gaat werken variëren van ESPN, Lubach en sport registraties, tot Marble Mania, Beat the Champions en Make up your mind. Je overziet meerdere camera’s, slomos, titels en externe bronnen. Je werkt met verschillende type schakeltafels die je uiteindelijk grotendeels blindelings en met veel snelheid kunt bedienen. 


Je werkt nauw samen met onze cameramannen- en vrouwen en zorgt ervoor dat zij de ruimte krijgen om hun shot nog even goed scherp te stellen of schakelt snel door als hij/zij in een onhoudbare positie terecht is gekomen. Tegelijkertijd hou je goed in de gaten wat er gebeurt, zodat je de regisseur ook nog kunt wijzen op een mooi shot dat hij in alle hectiek misschien bijna over het hoofd ziet. Eén ding is zeker: stil zal je niet zitten!

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

  • Je hebt aantoonbare ervaring met schakelen in grootschalige producties; 

  • Je laat je niet uit het veld slaan in stressvolle situaties. Je bent in staat te kijken, luisteren en handelen tegelijkertijd zonder daarbij in de vlekken te schieten;

  • Je bent je ervan bewust dat je op onregelmatige tijden en veelal in de avonduren en weekenden gaat werken.


Dit zoek jij verder in een baan

  • Vanwege de gave producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo snel komt;

  • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;

  • Een contract voor 32-40 uur per week;
  • Ruimte voor ontwikkeling & groei;
  • 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
  • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands

Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Broadcasting

of