Skip to content

Senior Projectmanager

Nederland, Noord-Holland, HilversumDevelopment & Technology

JOB DESCRIPTION

Wij groeien snel en dat gaat gepaard met veel nieuwe projecten. Om deze in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een projectmanager. Heb jij minimaal 6 jaar ervaring als projectmanager binnen IT of Software development omgevingen? Heb je daarnaast affiniteit met de mediawereld en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw rol

Als Senior projectmanager stuur je onze Broadcast IT-projecten van A tot Z aan. Deze projecten zijn zeer divers van aard. Inhoudelijk kan het hier gaan om kleine projecten zoals het bouwen van een remote editing suite, maar ook om complexere projecten, zoals het ontwikkelen van een (software) OTT-platform, opzetten van een Virtual Event of een gehele Broadcast IT omgeving realiseren, met productieruimtes, technische verbindingen, video/audio bewerking, Augmented Reality omgeving. Qua budget kunnen deze projecten variëren van enkele duizenden euro’s tot meerdere miljoenen. De projectteams die je aanstuurt kunnen qua grootte variëren van 2 tot 175 personen.


Onze technologie en diensten zijn zeer specifiek, maar jij bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard en bent bereid om de nodige tijd en energie in te steken om vertrouwd te raken met deze technologieën. Je krijgt te maken met veel technische mensen met verschillende belangen die allemaal iets te vertellen hebben. Dankzij jouw sterke persoonlijkheid en ervaring laat jij je niet uit het veld slaan en weet je een weg te banen door de vele uitdagingen en obstakels. Met jouw kennis ben je in staat om een goed evenwicht te bewaren tussen de verschillende belangen van zowel de opdrachtgever als onze organisatie. Je durft beslissingen te nemen en bent niet bang om knopen door te hakken. Dit kan ook betekenen dat je eens ‘nee’ moet verkopen.


Je bekleedt een veelzijdige functie en dat maakt het leuk. Je bent niet alleen het aanspreekpunt, maar je zorgt ook dat de projecten binnen de gestelde doorlooptijd en het beschikbare budget worden gerealiseerd. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en met verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op operationeel, maar ook management- en directieniveau, waar je dankzij jouw helicopterview, precies weet wat de stand van zaken is.


Wat kun je verwachten?

 • Vanwege de super toffe producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt;

 • Werken met leuke en gepassioneerde collega’s die net zo blij worden van het vak als jij ;

 • Een 36-40 urige werkweek;

 • 25 vakantiedagen;

 • Ruimte voor ontwikkeling & groei;

 • Maar ook (front row) tickets, de lekkerste koffie en wij betalen mee aan jouw sportschool abonnement en je fiets.

 • Een ‘work hard, play hard’ omgeving

JOB REQUIREMENTS

Ben jij

Een open en zelfstandig persoon die beslissingen durft te nemen? Een projectmanager met lef die de beoogde doelstellingen weet te realiseren? Altijd op zoek naar verbetering en lever jij de beste service die je je maar kan bedenken?

Bovendien:

 • Beschik je over een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur Business Administration of een studie in de technische richting;

 • Ben je goed met cijfers en weet jij de financiën en administratie met betrekking tot het project te managen;

 • Kan je planmatig werken en overzicht behouden;

 • Weet je met jouw persoonlijkheid een divers team te motiveren en te stimuleren;

 • Ben je bekend met Agile methodieken;

 • Blijf je uitstekend functioneren als de werkdruk stijgt en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?

 • Spreek je naast Nederlands vloeiend Engels;

 • Een echte leider.


Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Development & Technology