Skip to content

Service Manager

Nederland, Noord-Holland, HilversumDevelopment & Technology

Functieomschrijving

Als Service Manager bij NEP ga je aan de slag op de afdeling Service & Procesmanagement. Deze afdeling draagt zorg voor het continu onderhouden en verbeteren van de dienstverlening door middel van het maken van afspraken over, het monitoren van en het rapporteren over de prestaties van de organisatie. De IT Serviceorganisatie van NEP werkt volgens de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) methodiek om ervoor te zorgen dat NEP een hoogwaardige dienstverlening kan leveren met een constante kwaliteit.


De uitdaging

Als Service Manager bedien je de grootzakelijke klanten van NEP en zorg je ervoor dat zij meer dan tevreden zijn over de diensten die wij leveren. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en verbetering van de geleverde dienstverlening. Daarbij zorg je dat de afgesproken Service Levels gegarandeerd worden en een hoogwaardige dienstverlening met een constante kwaliteit geleverd kan worden. Daarnaast draag je ervoor zorg dat de service rapportages worden uitgestuurd en heb je regelmatig service reviews met onze klanten. Je bewaakt beheerprocessen en initieert verbetervoorstellen om de service te verbeteren. Ook het schrijven van SLA’s behoort tot jouw takenpakket. Deze vertaal je naar praktische oplossingen, zowel intern als extern.


Wat kun je verwachten?

  • Je werkt achter de schermen mee aan producties voor miljoenen kijkers, wereldwijd met technieken die je in een traditionele IT omgeving niet gaat tegenkomen;
  • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
  • Een contract voor 32 – 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ruimte voor ontwikkeling & groei;
  • Maar ook (Front row) tickets, de lekkerste koffie, wij betalen mee aan jouw sportschool, en je fiets.

Vereisten

Ben jij:

In staat je collega’s te inspireren om vanuit een service gedachte te werk te gaan? Iemand met een hands-on mentaliteit die in staat is mee te helpen de afdeling service management naar een hoger niveau te tillen? En een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties?


Daarnaast:

  • Beschik je over relevante werkervaring in de richting van Servicemanagement; 
  • Heb je een sterk analytisch vermogen en heb je je HBO- of WO studie afgerond met een diploma;
  • Is het belangrijk dat je niet bang bent voor dynamiek en continu verandering, bij NEP zijn we constant in ontwikkeling en dit biedt de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan de service mindset binnen ons bedrijf;
  • Heb je relevante servicemanagement certificeringen behaald zoals ITIL v3/v4 of ben je bereid die behalen op korte termijn.

of