Skip to content

Service Operations Engineer

Nederland, Noord-Holland, HilversumDevelopment & Technology

JOB DESCRIPTION

Wat ga je doen als Service Operations Engineer?

Onze projecten worden groter en complexer en dat kan alleen als onze hardware en tools perfect werken. Altijd. Als Service Operations Engineer  is dat jouw eerste prioriteit. Vanuit ons Service Operations Center, een skilled servicedesk die 24/7 opereert vanaf het Mediapark in Hilversum, weet jij onze klanten en collega’s te voorzien van eerstelijns IT-support op het moment dat de techniek ze in de steek laat. 


Hierbij kan je denken aan simpele inlogproblemen of printerstoringen tot complexere problemen waardoor een uitzending in gevaar dreigt te komen, bijvoorbeeld door een niet werkende intercom of broadcast machine: Technieken die je in een traditionele IT omgeving niet zult tegenkomen! Vanuit jouw rol neem je de telefoon aan, los je tickets op, schakel je specialistische afdelingen in en informeer je betrokkenen over de voortgang.

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt affiniteit met IT (door bijvoorbeeld je opleiding, werkervaring of omdat je veel interesse hebt in het vak);

 • Je bent servicegericht en communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels;

 • Je bent verantwoordelijk, leergierig, in staat prioriteiten te stellen, toont ownership en stelt de vraag achter de vraag;

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar. Het Service Operations Center levert 24/7 support. Dit betekent dat je naast dagdiensten ook avond, nacht (uiteraard tegen een extra vergoeding)- en weekenddiensten zal draaien.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Een kijkje achter de schermen bij producties voor miljoenen kijkers, wereldwijd met technieken die je in een traditionele IT omgeving niet gaat tegenkomen;
 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
 • Een contract voor 24 - 40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Development & Technology