Skip to content

Strategy & Operations Consultant

Nederland, Noord-Holland, HilversumStaff

JOB DESCRIPTION

FUNCTIEOMSCHRIJVING


Strategie bij NEP

De Strategy & Operations Consultant wordt onderdeel van het strategieteam, dat uit vier mensen bestaat. Het team werkt direct voor de directie en het senior management, en draagt zorg voor verschillende verbetertrajecten. Elk project draagt bij aan de grotere transitie doelen die NEP heeft: toekomstbestendig(er) worden, beter in kunnen spelen op de veranderende wereld, de winstgevendheid vergroten en verder groeien als bedrijf. Projecten hebben een sterke focus op het verbeteren van de interne bedrijfsvoering – onder andere op het gebied van finance – en het bereiken van operational excellence. 


Wat ga je doen als Strategy & Operations Consultant?

In de functie Strategy & Operations Consultant neem jij het voortouw. Je brengt structuur aan, implementeert processen in de organisatie en krijgt collega’s daarin gemakkelijk met je mee. De Strategy & Operations Consultant neemt ownership voor haar/zijn werk, heeft een oplossingsgerichte mindset en houdt moeiteloos meerdere ballen – en projecten – tegelijk in de lucht. Je bent een bedreven stakeholder manager: zowel aan tafel bij de CEO, het MT en in gesprek met de cameracrew ben je een prettige, heldere en inspirerende gesprekspartner. De strategische agenda is nog niet in beton gegoten, van de Strategy & Operations Consultant wordt verwacht dat zij/hij zelf proactief concrete ideeën initieert.

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring in consulting; achtergrond in finance en/of technology is een pré

 • Je bent een sterke projectmanager met visie, ownership en daadkracht;

 • Je bent een krachtige teamspeler;

 • Je bent een organisatiesensitieve consultant;

 • Je hebt passie voor je werk.


Dit zoek jij verder in een baan
 • Jouw consultingskills kunnen toepassen in een innovatieve en dynamische organisatie;
 • Bijdrage leveren aan transformatietrajecten;
 • Werken met leuke collega’s die met net zoveel drive en energie werken als jij;
 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling; 
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.

Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Staff