Skip to content

Team Lead Inside Sales

Hilversum, Noord-Holland, NederlandService Center

JOB DESCRIPTION

Sales bij NEP

Ter versterking van het Salesteam bij NEP zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Team Lead Inside Sales. Wil jij aan de slag in de wereld van de Media en Entertainment? Haal jij alles uit de kast om het sales proces binnen onze sales afdeling op rolletjes te laten verlopen? Ben jij de aangewezen persoon om het Inside Sales team te coachen en verder te professionaliseren? Wil jij schakelen tussen verschillende partijen, zowel intern als met onze klanten? Wil jij van begin tot eind bij het sales proces betrokken zijn? Dan hebben wij jouw droombaan!


Wat ga je doen als Team Lead Inside Sales?

Als Team Lead Inside Sales bij NEP ben je een belangrijke spil binnen het salesteam, maar ook daarbuiten. Je rapporteert aan de CCO en geeft leiding aan 8 Inside Sales Medewerkers. Je coacht je collega's bij de uitvoering van hun werkzaamheden met als doel een kwalitatief en hoogwaardige dienstverlening te waarborgen. Je schakelt over de afwikkeling van verschillende projecten met diverse interne afdelingen zoals projectmanagers, accountmanagers en planning, maar daarnaast ook met externe opdrachtgevers. Je draagt verantwoordelijkheid voor belangrijke zaken, zoals procesverbeteringen en projecten, maar dankzij jouw zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid kunnen we dit zonder twijfel aan je overlaten. 

Je bent verantwoordelijk met je team voor het beheren en coördineren van het gehele salesproces.  Een echte spin in het web dus, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in:

 • Beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting en bent toe aan een uitdagende volgende stap in je carrière.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële rol.

 • Je hebt leidinggevende kwaliteiten en een aantal jaar ervaring als coachend manager.

 • Je ziet mogelijkheden en kansen en kunt hier slagvaardig en effectief op inspelen.

 • Je begrijpt hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn bij de externe en interne klant. 

 • Staat stevig in je schoenen en bent in staat beslissingen te nemen over inhoudelijke kwesties. 

 • Realiseert tijdig en op een juiste en deskundige wijze de gewenste output en neemt verantwoordelijkheid voor het eigen handelen.

 • Je bent tactvol en communiceert helder en duidelijk, ook in de Engelse taal.

 • Je bent fulltime beschikbaar.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij

 • Je werkt achter de schermen mee aan producties voor miljoenen kijkers, wereldwijd met technieken die je in een traditionele IT omgeving niet gaat tegenkomen

 • 25 vakantiedagen

 • Ruimte voor ontwikkeling & groei

 • Maar ook (Front row) tickets, de lekkerste koffie, wij betalen mee aan jouw sportschool, en je fiets.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Service Center