Skip to content

Traineeship Mediatechnologie

Nederland, Noord-Holland, HilversumTraineeship / Stage

Functieomschrijving

Droom jij van een carrière in de media? Wil jij het maken in de wereld van AV, IT of juist op het snijvlak waar beide werelden samen komen? Goed nieuws! Wij bieden je de unieke kans om werkervaring (met salaris) op te doen, en (last but not least) grote kans op een baan! Denk je nu: Ik beschik nog niet over de juiste kennis en ervaring? Dat is geen showstopper! Als jij de juiste ambitie met je meebrengt zijn wij in staat je alle kneepjes van het vak te leren!


De uitdaging

In het traineeship Mediatechnologie leer je stap voor stap wat het betekent om bij een internationaal media- en broadcastbedrijf te werken. Stap een is de theorie, dus daarvoor schrijf je je in voor een van de opleidingen waar wij mee samenwerken of misschien volg je al een van deze opleidingen.

Maar.. wat heb je aan theorie als je het niet in de praktijk kan brengen? In onze beleving leer je pas echt door te doen. Stap twee wordt dus stage lopen. Tijdens de intake kijken we welke stageplek best bij je past en waar jouw talenten liggen.

De skills die je tijdens deze stage opdoet, kun je meteen toepassen. Het leuke is namelijk dat je minstens één dag (8 uur) per week de kans krijgt om aan de slag te gaan. Deze dag wordt uitbetaald, dus je hebt meteen een bijbaan te pakken! Als je de opleiding goed hebt afgerond, is de kans groot dat je bij ons kunt beginnen. Je eerste baan heb je dus zo goed als in the pocket!

Vereisten

Jij:

  • Beschikt over een buitengewone passie voor alles wat met media te maken heeft, dat staat voorop. Je bent bereid te investeren in je carrière. De quote “niet lullen, maar poetsen” kan zo op een tegeltje bij jou aan de wand;
  • Je bent een ondernemende doorzetter met lef en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Bent je ervan bewust dat het kan zijn dat je op onregelmatige tijden en in de weekenden gaat werken. Ons bedrijf werkt 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Gezien het feit dat je van je hobby je werk maakt is dit voor jou geen probleem en dat heb je uiteraard met het thuisfront besproken;
  • Beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ingeschreven voor het komende studiejaar bij een van deze opleidingen: