Skip to content

Ziggo Sport Playout Broadcast Operator

Nederland, Noord-Holland, HilversumBroadcasting

JOB DESCRIPTION

Wat doe je als Playout Broadcast Operator?
Als Playout Broadcast Operator bij Ziggo Sport bedien je de uitzendtechniek van de eindregie van deze zender. Je draagt zorg voor een probleemloze uitzending op diverse kanalen van Ziggo Sport. Deze uitzendingen vinden 24 uur per dag plaats vanuit onze Playout op het Mediapark in Hilversum. Je begeleidt live programma’s, monitort audio, video, graphics, ondertiteling en retoursignalen en communiceert met interne en externe partijen om tot een juiste uitzending te komen. 

JOB REQUIREMENTS

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt affiniteit met sport en/of mediatechnologie;
 • Je bent accuraat en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in staat om onder stressvolle omstandigheden snelle beslissingen te maken;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken.  In deze rol werk je dag-, avond-, weekend- en nachtdiensten.


Dit zoek jij verder in een baan

 • Je werkt achter de schermen mee aan producties voor miljoenen kijkers, wereldwijd met technieken die je in een traditionele IT omgeving niet gaat tegenkomen;
 • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding;
 • Maar ook (Front row) tickets, wij betalen mee aan jouw sportschool en je fietsplan.


NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.


Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven het gedrag en de mentaliteit die nodig zijn voor succes bij NEP. Zij weerspiegelen wat onze collega's inspireert en welke ambities wij als organisatie nastreven.

Nederland, Noord-Holland, Hilversum
Broadcasting

of